Водещият на В реално време“ Бил Махер предложи предпазливост преди четирите наказателни

...
Водещият на В реално време“ Бил Махер предложи предпазливост преди четирите наказателни
Коментари Харесай

Бил Махер казва, че съдебните процеси срещу Тръмп го карат да изглежда като „революционен лидер“ пред избирателите, иска Байдън да се „оттегли“

Водещият на „ В действително време “ Бил Махер предложи нерешителност преди четирите наказателни процеса против някогашния президент Тръмп, прогнозирайки те ще го накарат да наподобява като „ революционен водач “, до момента в който акцията през 2024 година се разпростира.

В изявление, оповестено в понеделник от списание Reason, Махер показа своя скептицизъм по отношение на идните избори, които от ден на ден наподобяват като реванш сред Тръмп и президента Байдън.

„ Мисля, че съм там, където са доста хора: бих желал Байдън да се отдръпна “, каза Махер. „ Е, първо, желае ми се Тръмп да не завоюва, само че той изцяло би могъл и по-скоро наподобява, че ще го направи. Но доста неща могат да се трансформират за една година. Не сме имали никакви правосъдни процеси против него – макар че в случай че комисията от 6 януари, медиите и всичко останало не са трансформирали мнението на хората по отношение на това, че го харесват, мисля, че тези процеси единствено ще го накарат да наподобява като революционен водач.

Той продължи: „ Всичко, което би трябвало да кажете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР